06-22197582          WhatsApp      info@suzannebrons.nl

Afspraak maken Chiropractie Hond en Paard

Door Suzanne Brons

Wijzigingen in het maken van afspraken

Wat is er gewijzigd ?

Ik ben ontzettend blij dat ik al veel dieren heb kunnen helpen en zou het liefst iedereen helpen. Ik hecht veel waarde aan tijd voor het dier en uitleg aan de eigenaren. Het is momenteel aanhoudend erg druk in de praktijk. Om balans te houden tussen beschikbaarheid voor bestaande klanten en het helpen van nieuwe dieren ben ik genoodzaakt de afspraken strakker vorm te geven.

Wat houdt dit concreet in:

Chiropractie Honden


Afspraken voor honden (alleen bestaande patiënten)


Voor honden werk ik vanaf 01-10-2022 met een digitale afsprakenagenda.

Heeft uw dier spoedklachten en is de eerstvolgende beschikbare afspraak te lang wachten naar uw mening? Neem contact op via de mail (info@suzannebrons.nl), vermeld in de titel het woord "SPOED".

Heeft uw hond enkel LIBRELA nodig en geen consult, hiervoor hanteer ik een aparte afspraak, selecteer deze in de digitale agenda.

Maak AFSPRAAK HOND digitale agenda

 

Chiropractie Paarden


Afspraken voor Paarden (alleen bestaande patiënten)


Vanaf 1-10-22 werk ik elke dinsdagmiddag op een vaste locatie:
PSV De Nieuwe Roef te Sleeuwijk.
Voordeel van werken op een vaste locatie is dat ik geen reistijd heb, zo kan ik meer paarden helpen. Afspraken zijn in te plannen via de digitale agenda op de website.

Op de locatie van PSV de Nieuwe Roef beschik ik over een aparte werkruimte (geen contact met vreemde paarden), een ruime longeercirkel met optimale bodem. Er is ruime parkeergelegenheid en kort bij de op en afrit van de snelweg.

Kan je paard echt niet op de trailer, of zijn er meerdere paarden op 1 locatie die behandeld moeten worden? Dan kom ik ook op locatie (reiskosten). Deze plekken zijn gewild, en daardoor snel vol. Neem contact op via de mail (info@suzannebrons.nl) voor de mogelijkheden

Maak AFSPRAAK PAARD digitale agenda